Bernardićev šef ureda istukao Hajdukovića, sad je u pritvoru

Izvor: FB

Tijekom današnjeg dana Mikulina su predali pritvorskom nadzorniku, a policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kaznena djela nanošenje tjelesne ozljede

Tomislav Mikulin (26), šef ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića napao je jučer Domagoja Hajdukovića, predsjednika ŽO SDP-a Osječko-baranjske županije, neslužbeno se saznaje iz SDP-a.

Tijekom današnjeg dana Mikulina su predali pritvorskom nadzorniku, a policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kaznena djela nanošenje tjelesne ozljede i nasilja u obitelji.

– Policija je u nedjelju u 17.30 putem telefona zaprimila prijavu 39-godišnjeg hrvatskog državljanina da ga je na ulici verbalno i fizički napala njemu poznata muška osoba. Prijavitelj je zatražio liječničku pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje su mu liječnici konstatirali da je lakše ozlijeđen. U službene prostorije policije doveden je 26-godišnji hrvatski državljanin za kojega je prijavitelj naveo da ga je verbalno i fizički napao.

Kriminalističkim istraživanjem utvrdit će se sve okolnosti postojanja prekršajne i kaznene odgovornosti – izvijestila je PU osječko-baranjska.

Hajduković se ne javlja na pozive i ne odgovara na poruke.

Motivi ovog napada bit će poznati nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.

Davor Bernardić kazao je da osuđuje svako nasilje, da mu je žao što se to dogodilo Domagoju Hajdukoviću, a da je daljnje postupanje na institucijama, pišu 24sata.

SDP-ovca Hajdukovića prijatelj fizički napao, ima lakše ozljede

Facebook Komentari