2.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Veljača se podvrgla istom tretmanu pomlađivanja kao Iva Majoli

Veljača se podvrgla istom tretmanu pomlađivanja kao Iva Majoli

Riječ je o tretmanu pomlađivanja koji se naziva i vampirski face lifting zbog korištenja vlastite krvi u svrhu mlađeg izgleda

Tretman pomlađivanja kože plazmom postaje popularan među poznatim Hrvaticama. Riječ je o tretmanu pomlađivanja koji se naziva i vampirski face lifting zbog korištenja vlastite krvi u svrhu mlađeg izgleda, a upravo na to se nedavno odlučila bivša tenisačica Iva Majoli.

Nije skrivala koliko je oduševljena rezultatom, a kada se nedavno pojavila na teniskom turniru u Osijeku mnogi je nisu ni prepoznali koliko joj se lice promijenilo. Na ovaj tretman sada se odlučila i producentica i glumica Jelena Veljača.

– Tražili ste me fotku prije i poslije plazme ali plazma nije tretman na kojem se tako jako vidi razlika, nema tu nikakvog rezanja podizanja, napuhivanja ili peglanja već vam je koža “samo” blistavija i bez flekica (kojih ja imam dosta od sunca) pa sam vam odlučila staviti fotku za vrijeme tretmana. Ovo sam ja s plazma maskom na licu (iako se plazma osim kao maska koristi i tako da se pije i uštrcava u kožu lica). Uglavnom ova me slika jako nasmijavala cijeli dan jer izgledam kao mumija ali obećajem da ću vam ujutro slikati kako blistam – napisala je Veljača uz fotografiju koju je snimila dok je tretman trajao.

Kasnije je 39-godišnja producentica ispunila svoje obećanje i podijelila i fotografiju nakon tretmana pomlađivanja. Ovaj tretman obožavaju poznate osobe u svijetu i na sva zvona uvijek ga hvale Angelina Jolie i Kim Kardashian, piše Večernji list.

Najnovije

Još iz rubrike