McGregor se ponovno umirovio: Hvala, ljudi, odlučio sam otići

Odlučio sam se povući iz svijeta borbe. Hvala na svima na lijepim sjećanjima. Kakva je to samo vožnja bila, napisao je Conor McGregor na Twitteru i tako se ponovno umirovio. Dokle, ostaje vidjeti

Prošle godine je to objavio usred pregovora s UFC-om oko nove borbe, oni nisu glatko tekli pa je Conor McGregor potegnuo marketinški trik i uspio u naumu. Ove godine ponovno je objavio – povlači se i odlazi u mirovinu!

– Bok ljudi. Odlučio sam se povući iz svijeta borbe. Hvala na svima na lijepim sjećanjima. Kakva je to samo vožnja bila. Ovo je fotografija mene i majke u Las Vegasu nakon jedne od osvojenih titula prvaka svijeta – napisao je McGregor na Twitteru priloživši fotografiju sebe i majke.

Vuk dlaku mijenja, ali… Iako se opet povukao, navodnu mirovinu treba uzeti s dozom rezerve. Trenutno je u fazi kada traži borbu za naslov velter kategorije protiv prvaka Kamaru Usmana, i, začudo, ne idu mu.

Predsjednik UFC-a Dana White trenutno nije raspoložen za tu ideju, a tko će na kraju izgurati svoje… Ostaje vidjeti koliko će McGregoru biti potrebno da dobije željenu borbu.

Ovo je treći put da je otišao u mirovinu. Prvi put to je bilo nakon poraza protiv Natea Diaza nakon čega je brzo uslijedio revanš, drugi put prošle godine, ali se vratio protiv Donalda Cerronea, pišu 24sata.

Facebook Komentari