Miroslav Škoro o ministarstvu sreće: Boje nas se pa izmišljaju

Domovinski pokret ne planira povećavati broj ministarstava niti pospješivati daljnje bujanje ionako preglomaznog državnog aparata. Boje nas se pa izmišljaju da ćemo osnivati Ministarstvo sreće, kaže Škoro

Iako je članica Domovinskog pokreta Anita Freimann za Večernji list otkrila kako razmišljaju o osnivanju ministarstva sreće, čelnik stranke Miroslav Škoro o tome se oglasio na Facebooku, piše Večernji list.

– Jedna od glavnih značajki tog tijela, bilo da se ono zvalo ministarstvo sreće ili zadovoljstva, bilo da to na kraju bude agencija, jest da onemogućuje odluke koje smanjuju kvalitetu života – rekla je Anita Freimann i istaknula kako ministarstvo sreće već postoji u Butanu. No, Škoro tvrdi kako Domovinski pokret ne planira povećati broj ministarstava.

– Domovinski pokret ne planira povećavati broj ministarstava niti pospješivati daljnje bujanje ionako preglomaznog državnog aparata. Boje nas se pa izmišljaju da ćemo osnivati Ministarstvo sreće. Mi znamo kako ćemo hrvatski narod usrećiti – tako što ćemo smanjiti broj ministarstava i decentralizirati državnu upravu. Zašto neka ministarstva ne bi bila u Slavoniji, a neka u Dalmaciji? I, na kraju, kome bi uopće moglo smetati podizanje kvalitete života i sreća hrvatskoga naroda? – objavio je Škoro.

Bude li premijer, Škoro će osnovati ministarstvo sreće

Facebook Komentari