Ivan Mance: Odluka o kazni je takva da ne zavrjeđuje nikakav komentar, čestitam na primjeru

Zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance osvrnuo se na odluku Disciplinske komisije HNS-a koja je Osijekovog Erosa Grezdu kaznila s četiri utakmice zabrane nastupa nakon fizičkog napada i udaranja Rijekina Antonija Čolaka poslije utakmice polufinala Kupa Hrvatske Rijeka – Osijek odigrane u nedjelju 31. svibnja na Rujevici.

– Kazna je takva da ne zavrjeđuje nikakav komentar. Čestitamo uključenima u njeno donošenje jer je prekrasan primjer svima u društvu i sportu, a pogotovo djeci i mladima koji se bave nogometom i kojima su igrači Prve HNL uzori – rekao je Mance.

Na kraju je ostao dojam da je disciplinska komisija HNS-a ovom odlukom propustila poslati glasnu i jasnu poruku da u nogometu, ali i sportu općenito, nema mjesta nasilju.

– Pregledom snimke utakmice s TV-a, kamerom koja snima širokim kutem pod kojim se vidi cijeli teren devedeset minuta, te svih sigurnosnih kamera koje su u tunelu i hodnicima stadiona, utvrdili smo ono što su svi već i znali, a to je da Grezda i Čolak niti jednom nisu bili u kontaktu niti su razmijenili iti jednu riječ, a kamoli uvredu te da je do udaranja došlo bez ikakvog povoda. U svakom slučaju što se nas kao kluba tiče, ta stvar je iza nas i okrenuti smo isključivo utakmicama pred nama – zaključio je zamjenik sportskog direktora Rijeke, pišu 24sata.

Stigla je i kazna za Grezdu koji se na parkiralištu šakama obračunao s riječkim napadačem

Facebook Komentari