Grčić odgovara HDZ-u: Kakav plagijat, pa to su gluposti

SDP-ov Branko Grčić odgovorio je danas na prozivke ministra rada i mirovinskog sustava Josipa Aladrovića i ministra gospodarstva Darka Horvata.

Podsjetimo, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta te član Predsjedništva HDZ-a Darko Horvat i ministar rada i mirovinskog sustava te član Središnjeg odbora HDZ-a Josip Aladrović održali su konferenciju za medije pod nazivom “SDP-ova prepisana i neispunjena obećanja iz Plana 21 – 9 godina kasnije!” Naveli su, između ostaloga, kako je Restart plagirao HDZ-ov program.

SDP-ov Branko Grčić odgovorio je na te prozivke.

“Oni ovom trenutku imaju ozbiljan problem s čovjekom, ministrom Ćorićem, koji bi trebao napisati taj HDZ-ov program i sada umjesto da govorimo o tome što oni nakon četiri godine nude, mi govorimo o potpuno besmislenim stvarima”, kazao je Grčić i dodao je:

“Kakvim plagijatima, kakve su to gluposti? Mi smo ovdje prezentiramo uvjerljiv, sadržajan, rekao bih u brojkama vrlo precizan program, koji je rađen dugo, ali sada kada je predstavljen to je jedna vrlo konzistentna priča.”

Dodaje kako program Restart koalicije odražava suštinu SDP-a kao borca za radnike, one koji ne primaju plaću, umirovljenike. Očekuje i dvoznamenkasti pad BDP-a zbog koronavirusa, kaže i dodaje kako je u Hrvatskoj katastrofalna situacija s umirovljenicima te kako će se SDP usredotočiti na usklađivanje mirovina s plaćama.

Što očekuje od HDZ-ova predstavljanja programa? “Ništa, ne očekujem ništa”, kazao je Grčić, prenosi N1.

Horvat: Analitika Grčića nije vjerodostojnost, nego rezime plagijata

Facebook Komentari