Kovač na utakmici srpskog kupa: Sada je otkriveno što je tamo radio

Bivši vatreni Robert Kovač bio je na utakmici srpskog kupa Čukarički – Radnički. To je potvrdio Čukarički na svojoj službenoj stranici, piše Večernji list.

‘Robert Kovač, proslavljeni hrvatski reprezentativac, a sada trener, bio je specijalni gost Čukaričkog, na meču četvrtfinala Kupa Srbije protiv niškog Radničkog. Kovač je 84 puta bio reprezentativac Hrvatske, a u bogatoj karijeri između ostalog nastupao je za Leverkusen, Bayern i Juventus. Trenersku karijeru Robert je gradio s bratom Nikom, čiji je bio pomoćnik na klupi reprezentacije Hrvatske, potom i Bayerna”, piše u objavi na Instagramu Čukaričkog.

A što je bivši hrvatski reprezentativac radio na tribinama Čukaričkog otkrio je Telegraf. ‘Slavni hrvatski reprezentativac vidio Čukino čudo od igrača: Kovač će dobro upamtiti Tedića’, piše u naslovu, a dalje u tekstu se navodi kako je vidio ‘preokret, pet golova, tri u režiji Slobodana Tedića, dva Nikole Čumića, te promašen kazneni udarac Stefana Mihajlovića’.

‘Jasno je koji igrači su ušli u njegovu bilježnicu’, ističe Telegraf. No ostaje pitanje za koji klub je Robert Kovač došao gledati igrače. Njegov brat Niko još je uvijek bez trenerskog angažmana. Za njega se trenutačno zanima Borussia Dortmund.

Facebook Komentari