Plenković o Milanoviću: Bilo bi mu bolje da poštuje Dan državnosti; O Ćoriću kao utegu: Šlank je

Premijer Andrej Plenković uoči sjednice Županijskog odbora HDZ-a Karlovačke županije rekao je novinarima da projekt obnove sustava vodoopskrbe ide prema planu, a komentirao je i izjave predsjednika Zorana Milanovića, piše N1.

“Lokalna samouprava ulaže u vodoopskrbu. Smatramo da će dio lokalne samouprave u područjima blizu granica imati kvalitetniji sustav vodoopskrbe. To je dio naše politike ulaganja u vodoopskrbu u Karlovačkoj županiji. Karlovačka županija je posebno važna s obzirom na povezincu između kontinentalne i primorske Hrvatske”, rekao je premijer Andrej Plenković.

Upitan kako komentira izjavu predsjednika Zorana Milanovića koji je danas rekao da su jučerašnje premijerove izjave da “za sve treba imati iste aršine”, opasne, Plenković je rekao:

“On ima zanimljive logične konstrukcije. Bilo bi mu bolje da poštuje Dan državnosti, nego da izmišlja konstrukcije koje ne stoje. Samo treba imati ista mjerila prema svima, nema pritiska.”

U poziciji ministra Tomislava Ćorića ne vidi ništa sporno. Na upit smatra li ga utegom, premijer kaže: “Šlank je”, i dodaje: “Tu je ministar, zaslužan je za realizaciju ovog projekta i brojne druge. Bit će na listi u 7. izbornoj jedinici.”

Milanović o vjetroelektranama: Rimac je za mene govorila da nisam Hrvat; Dobrović je zaustavio taj postupak, pa je prestao biti ministar…

Facebook Komentari