Predsjednik NK Osijeka: Sigurno nećemo gledati skrštenih ruku na ovo što nam je napravljeno

Foto: NK Osijek

Predsjednik NK Osijeka Ivan Meštrović najavio je kako u klubu neće gledati skršenih ruku na ono što je učinjeno na Rujevici. Dugo će se pričati o polufinalu Kupa između Rijeke i Osijeka na kojem je sudac Pajač napravio nekoliko pogrešaka, a Riječani su se preokretom plasirali u finale.

– Mislio sam da je bilo slučajno, ali nakon ovoga večeras više ne mislim da je bilo slučajno. Žao mi je što su ljudi u Hrvatskoj nakon tri mjeseca pauziranja od nogometa morali ovo vidjeti, jer ovo što se dogodilo po meni je sramota, rekao je sinoć trener Osijeka Ivica Kulešević, a danas je reagirao i predsjednik kluba.

– Predsjednik Ivan Meštrović je za sada tek ukratko cijelu situaciju prokomentirao riječima da će Osijek sagledati sve mogućnosti u zaštiti svojih interesa. Dodao je kako je u pitanju oskrvnuće svega što se pozitivno radilo i radi u osječkom Klubu kao i svega onoga u čemu NK Osijek pridonosi hrvatskom nogometu. Na kraju je i poručio „sigurno nećemo gledati skrštenih ruku na ovo što nam je napravljeno“, objavio je Osijek na službenim stranicama kluba, prenosi HRT.

VIDEO Pogledajte ključne trenutke s kontroverzne utakmice Rijeke i Osijeka, nakon koje je na parkiralištu intervenirala i policija

Evo što ekspert za suđenje kaže o kontroverznim odlukama na utakmici Rijeke i Osijeka

VIDEO Napad osječkog nogometaša na riječkog na parkiralištu

Facebook Komentari