Skandal u avionu s pomorcima: Pili, pušili, napali stjuardesu

Petnaestak crnogorskih pomoraca uhićeno je u zrakoplovu prilikom slijetanja u Podgoricu, piše Morski.hr. U petak ujutro avion kompanije Royal Caribbean sletjelo je u Crnu Goru, a prema podacima crnogorske Vlade u njemu se nalazilo 89 pomoraca iz Hrvatske, 25 iz Albanije, 37 iz Bosne i Hercegovine te njih 26 iz Srbije.

Jedan od hrvatskih pomoraca iz aviona, za Morski.hr izjavio je kako su jedva izašli iz aviona.

– Skoro su nas vratili natrag. Napili su se, pušili u avionu, napali stjuardese. Jedan idiot im je pobjegao, pa sam ga ja uhvatio i njega su uhitili – ispričao je jedan od Hrvata. Protupožarni alarm navodno se upalio 20 puta. Njegov kolega dodao je kako su svi hrvatski pomorci sigurni.

– Svi se sigurno autobusom vraćamo kućama i nitko nije sudjelovao u incidentu – izjavio je anoniman pomorac te dodao da više od 24 sata nisu spavali i prilično su iscrpljeni. Incident smatraju sramotnim.

– Stjuardesa je izgrebana po vratu i bruka je da od 143 crnogorska pomorca deset posto uhiti policija – izjavio je crnogorski pomorac. Navodno su crnogorski pomorci napali stjuardesu kad im je htjela uzeti cigarete i alkohol.

– Pa je nju išao braniti kolega, pa skoro izbila tuča. Onda pijani neku curu putnicu isto napali – ispričao je jedan od Hrvata još uvijek šokiran incidentnom u avionu.

Crnogorski i srpski pomorci prosvjedovali su na brodu kompanije, zbog toga što su se zbog posljedica pandemije korona virusa nisu mogli vratiti svojim domovima, pišu 24sata.

Facebook Komentari