Nakon tragičnog gubitka sina, naš pjevač progovorio o raspadu braka

Pjevač Zdravko Škender progovorio je o tragedijama koje su ga snašle u zadnjih pet godina. Naime, Izgubio je majku, brata, a u siječnju ove godine i 39-godišnjeg sina Tomislava. Otkrio je sada i da mu se raspao brak. – Žao mi je što se moj brak raspao. Znači, ostao sam jedan poželjni neženja. Cure i djevojke, izvolite – našalio se u emisiji IN Magazin. Kazao je kako sve rane uspijeva zaliječiti glazbom.

– Sve te poteškoće i kalvarije uspijevam svladati uz vjeru u Boga , molitve i uz moje pjesme koje su smisao mog života – rekao je. Šibenski pjevač u 80-im godinama prošlog stoljeća bio je jedan od najtiražnijih domaćih pjevača. Njegovi albumi dosezali su dijamantnu tiražu, a koncerti su se redali. Škendera proteklih godina nije bilo u medijima, no to ne znači da se povukao iz svijeta glazbe.

Životna priča Zdravka Škendera poput filmske je priče. Život mu se potpuno okrenuo kad je nakon teške prometne nesreće 1980. godine ostao paraliziran. No nije se predavao nego je snagom volje pobijedio sve prepreke. Prije nekoliko godina Škender je spominjao kako su mu čak četiri puta ukrali invalidska kolica ispred zgrade. No najviše ga boli, kaže, što mu je netko provalio u stan i ukrao najvažnije nagrade, piše Večernji list.

Facebook Komentari