Legendarni Silva prozvao Irca, Conor odgovorio: Prihvaćam

Ima 45 godina i šest poraza u zadnjih osam mečeva. Najstariji je borac u UFC-ovom rosteru, ali i apsolutna legenda – Anderson Silva. Je li vrijeme za kraj? A mnogi su mislili da će prekinuti karijeru nakon stravičnog loma noge, ali bivši prvak srednje kategorije i jedan prema nekima najboljih ikad u ringu, u potrazi je za novim protivnikom.

Kako je Conor McGregor (31) nedavno objavio tablicu prema kojoj je, za njega, upravo Anderson Silva najbolji borac svih vremena, Brazilac nije čekao već je ugrabio mogućnost, ako ničeg drugog barem pokušaja, dogovaranja ‘superfighta’.

– Imam jako puno poštovanja prema sjajnom sportašu kakav je Conor i mislim da bi naša borba ušla u povijest ovog sporta. Niti jedan od nas nema više što dokazivati. Mislim da bi UFC fanovi i fanovi sporta općenito htjeli pogledati taj spektakl borilačkog sporta. Bio bi to fantastičan test mojih vještina – napisao je Silva koji bi se volio okušati u borbi protiv McGregora u kategoriji do 80 kilograma.

“Spider” iza sebe ima i 16 pobjeda zaredom u UFC-u, ali njegovo vrijeme je prošlo. Pitanje je kako bi uopće ta borba izgledala kad su najveće uspjehe borci radili u kategorijama koje se dosta razlikuju u kilogramima, ali i s obzirom na Andersonove godine te povijest ozljeda u zadnjih nekoliko godina. Javio se i McGregor na društvenim mrežama te samo kratko odgovorio kako prihvaća izazov.

No, bilo kako bilo, legenda želi odraditi ugovor do kraja. Conor je po povratku iz mirovine nokautirao i legendarnog “Cowboya”, tako da vjerojatno ne bi imao ništa protiv borbe s Brazilcem. A ne bi ni Dana White, jer ta bi se priredba sigurno prodavala, pišu 24sata.

Facebook Komentari