Donna ponosni domaćin: Bit će lijepo opet igrati i natjecati se

Prije zakazanog spektakla Adria Tour u Zadru, na drugom kraju Hrvatske, u Osijeku, najbolji hrvatski tenisači zaigrat će na turniru humanitarnog karaktera Hrvatski Premier Tenis.

Organizaciju je preuzela naša druga najbolja igračica, Osječanka Donna Vekić (23). Igrat će se od 4. do 7. lipnja u Teniskom centru Osijek bez gledatelja, a prenosit će ga HRT.

– Tjedan je dana do početka turnira i jako se veselim. Želim zahvaliti svim sponzorima, prije svega županiji. Jedinstvena je prilika jer su svi igrači trenutačno u Hrvatskoj i svi su se odazvali – rekla je Donna na druženju s novinarima u četvrtak i dodala:

– Hvala svim igračima što su podržali naštu ideju. Bit će lijepo ponovno igrati poene, setove, mečeve i ponovno se natjecati.

Turnir je dio projekta “Hrvatska i tenis protiv COVID-a 19” pa će tako gledatelji tijekom mečeva pozivima moći donirati novac projektu naših znanstvenika za istraživanje virusa, pronalasku cjepiva i lijeka protiv korona virusa.

Trebali bi nastupiti praktički svi najbolji hrvatski tenisači i tenisačice: Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Nikola Mektić, Ana Konjuh, Jana Fett, pišu 24sata.

Facebook Komentari