Bila je gola u Plavoj laguni prije 40 godina: I danas je bomba

Glumica Brooke Shields (54) proslavila se u filmu ‘Plava laguna’ koji će ovih dana proslaviti 40. rođendan od prvog prikazivanja. Iako je glumica i sama tada još bila maloljetna u filmu je snimala golišave scene, a do kraja desetljeća stekla je status seks simbola. No, i danas se nije ništa promijenilo, jer Shields i dalje žari i pali.

Na svom Instagram profilu s pratiteljima je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u neonsko narančastom bikiniju i ponosno pokazala isklesanu figuru. U opisu fotografije istaknula je kako poziva sve da joj se priključe u vježbanju kod kuće.

– Kako je moguće da tako dobro izgledaš? Predivna si. Baš si prava inspiracija – pisali su joj pratitelji u komentarima.

Glumica je imala samo 15 godina kada je u filmu utjelovila lik djevojke koja je odrasla na pustom otoku. Publiku diljem svijeta oduševila je kada se u filmu pojavila potpuno gola.

Nije bila ni punoljetna dok je snimala scene seksa, a prije deset godina je iznenadila publiku kada je priznala kako je bila djevica do svoje 22. godine.

Film je u to vrijeme podignuo puno prašine, a mnogi su ga okarakterizirali kao dječju pornografiju pa je Shields morala svjedočiti kako ju je u škakljivim scenama zamjenjivala odrasla dvojnica.

No, film nije bio početak pomalo kontroverzne karijere maloljetne Brooke. Njezina majka, Terry Shields dopustila je 70-ih da kao 11-godišnjakinja Brooke igra prostitutku u jednako kontroverznom filmu ‘Pretty Baby’.

O poremećenim odnosima s vlastitom majkom svjedoči i činjenica kako ju je kad je imala samo 10 godina majka natjerala da pozira gola, a fotografije su objavljene u časopisu ‘Sugar And Spice’, jednoj od publikacija Playboya. Sporne fotografije i danas kruže internetom, a koriste se i kao primjer jedne od najpoznatijih zloupotreba djece u Hollywoodu, piše 24sata.

Facebook Komentari