VIDEO Raspudić uzvraća: Vidio sam HDZ-ovu internu anketu, totalno crnilo za Plenkovića

Nino Raspudić uzvratio je na N1 Andreju Plenkoviću i Gordanu Jandrokoviću: Vidio sam HDZ-ovu internu anketu, totalno crnilo za Plenkovića, rekao je uz ostalo, Raspudić koji se kandidira za parlamentarne izbore na MOST-ovoj listi.

Plenković je danas komentirao reakciju predsjednika sabora Gordana Jandrokovića, koji je na izjavu Nina Raspudića da ulazi u politiku i da će loviti Jandrokovića rekao da on ima troje djece s istom ženom. Raspudić je odgovorio na to na N1.

“Nisam ja primijetio da gospodin, dok je bio u poziciji van politike i kritike, da je štedio bilo koga u politici pa pretpostavljam da neće valjda prvi dan zaplakati ako dobije neki odgovor”, rekao je Plenković. “Pročitajte što je pisao o Jandrokoviću i meni, kad to vidite, onda ćete znati o čemu govorim. Riječ je o licemjerstvu, to je bit Jandrokovićeve poruke”, istaknuo je Plenković u Zadru.

Nino Raspudić je nedugo nakon Plenkovićeve izjave na N1 na to rekao da se vidi da su Jandroković i Plenković u strahu. “HDZ stoji loše, u panici su”, kazao je Raspudić.

“Jesam kritizirao njihov rad zadnjih godina, to što su činili i radili je kap koja je prelila čašu i nagnala me da se kandidaram kao nezavisni kandiat Mosta. Ja nikada nisam uvlačio i spominjao njihovu djecu. Ovaj način prebiranja i klasificiranja djece kao vrijedne i manje vrijedne govori najviše o njima samima”, kazao je.

“Gordan Jandroković je umiljato dijete čak četiri političke majke. Prva je Ivo Sanader, druga Jadranka Kosor, treća je bio Tomislav Karamarko i sad mu je aktualna politička mama Andrej Plenković. Ne sumnjam da će nakon Plenkovićeva pada Jandroković naći i petu političku majku”, rekao je Raspudić za N1.

Vezano za kritike da zastupa obiteljske vrijednosti, a razveden je kaže da se ne kandidira za kanonizaciju nego za jednog od 150 zastupnika u Saboru. “Slične kritike dolaze iz lijevog miljea i zanimljivo mi je da u lijevom spektru ima patrijahalnog šovinizma gdje se ženu doživljava kao nešto što se uzima i ostavlja.” Nastavlja da kod njegovog razvoda nema ništa strašno i da su on i bivša supruga u dobrim odnosima i zajedno odgajaju dijete. Obećao je Kreši Beljaku pokazati najesen, ako uđe on u Sabor preko SDP-a, slike s crkvenog vjenčanja s drugom suprugom.

Smatra da je politička karijera Gordana Jandrokovića simptomatično za hrvatsku politku, a to je partijsko poklonstvo koje se vuče iz bivšeg sistema. Ponovio je da je s 808 izabranih glasova postao predsjednik Sabora.

Neće dići ruku za Vladu Andreja Plenkovića, ali ni Davora Bernardića. Ima interne podatke prema kojima, tvrdi, bliže je Plenković oporbi nego on, prenosi N1.

Pogledajte video:

Plenković u obrani Jandrokovića udario po Raspudiću: Riječ je o licemjerstvu

Analiza: HDZ-u brojke ne idu u prilog, a ni lutanje, ni kvazianalitičari, neznanje, fake ankete…

Facebook Komentari