Šok u Parizu: Pronađen mrtav bivši igrač Rudeša i PSG-a

Ad

Smrt bivšeg mladog francuskog reprezentativca Jordana Diakiesea (24) šokirala je Pariz. Radi se o igraču lokalnog amaterskog kluba AS Furiani Agliani. Diakiese se u domovinu vratio prošle godine, nakon epizode u hrvatskom drugoligašu Rudešu.

U Hrvatsku je došao s velikim ambicijama, ali nastupio je samo u prijateljskim utakmicama. Slovio je kao veliki talent, prošao čak i akademiju moćnog PSG-a, ali ovaj je desni bek negdje zapeo u razvoju.

U francuskom niželigašu za koji je Diakiese igrao nemaju riječi, šokirani su ovom tragedijom. Jordana su na službenom Twitter kanalu opisali kao “srdačnog mladića”.

Diakiese je skupio tri nastupa za francusku U-20 reprezentaciju. Bio je dio talentiranog vala francuskih nogometaša koji su predvodili Thomas Lemar, Presnel Kimpembe.

“Devastirani smo. Tvoja druga obitelj će uvijek biti uz tebe. Počivaj u miru, Jordane”, napisali su iz AS Furiani Aglianija.

Priopćenjem na Twitteru oglasio se i PSG. Ljudi zaduženi za društvene mreže u francuskom prvaku Jordanu su napisali veliku posvetu uz sliku iz dana dok je ovaj bek nastupao za Parižane.

Uzrok smrti još nije poznat, pišu 24 sata.

Facebook Komentari