Splitski glumac nakon godina šutnje konačno progovorio o svom ljubavnom životu

Glumac Slavko Sobin kojeg gledamo u seriji „Drugo ime ljubavi“ i kojeg ćemo gledati u četvrtoj sezoni serije „Crno bijeli svijet“ prošle godine ostvario je svoju veliku želju kupnjom kuće na selu. Zbog pandemije svi njegovi poslovi su stali i tada se posvetio svom vrtu u kojem je zasadio luk, ciklu, rajčice i brojno drugo povrće.

– Ja puno vremena i onako provodim u prirodi, što sa psima, što rekreacijski. Nisam se ja povukao, ja ovu kuću zamišljam kao mjesto gdje će itekako puno ljudi dolaziti, prolaziti, boraviti – rekao je Slavko u emisiji IN Magazin.

Snimanje serije „Drugo ime ljubavi“ završeno je na početku same pandemije koronavirusa, a u šestom mjesecu bi trebalo početi snimanje Crno bijelog svijeta i povratak poslu Slavka iznimno veseli jer se već lagano počeo osjećati beskorisno i ovakva situacija ga lagano dovodi do ludila. Privatni život ovog Splićanina obavijen je velom tajne jer o svom ljubavnom životu Slavko rijetko priča, a ovaj put ipak je malo odškrinuo vrata svoje privatnosti.

– Trenutno mi je privatni život OK. Već dugo mi je privatni život OK, onako fino lijepo ravna crta kako treba biti i ne zamaram se time. Sve je lijepo, eto. Čak ste dobili neku informaciju koju drugi ne dobiju! Progovorio sam o tome – rekao je Slavko. Na pitanje kako vidi svoj život u budućnosti odgovorio je kako nekada svoju starost zamišlja u paru, s djecom, obitelji ali nekada se zamišlja i s ruksakom na leđima kako se penje na Tibet, piše Večernji list.

Facebook Komentari