Te godine imao sam hit broj 1, a onda su mi spašavali život

Škotski DJ i velika glazbena zvijezda Calvin Harris (36) progovorio je otvoreno o problemima sa srcem, koje je otkrio s 30 godina te je njegova turneja na vrhuncu slave naprasno bila prekinuta, a on je završio je u bolnici.

Jedan od prema Forbesu najbogatijih DJ-eva trebao je tada nastupiti na europskoj dodjeli MTV-jevih nagrada u Glasgowu, no pozlilo mu je pa je u posljednji tren otkazan njegov dolazak i nekolicina dogovorenih nastupa, a on je shrvan rekao fanovima da se nada kako će se uskoro moći vratiti na glazbenu scenu, što se kasnije i dogodilo.

Nekoliko godina kasnine ‘prijavio’ je obožavateljima tek kako ima aritmiju, a otada njeguje zdrav život, bez svega onoga što ide uz partyje do ranih jutarnjih sati.

– Ta 2014. za mene je stvarno bila zanimljiva godina. Prvo sam imao broj hit u Ujedinjenom kraljevstvu, a na kraju su mi na hitnoj morali ponovno pokrenuti rad srca. Ovo se događalo između svega toga – napisao je na svom Twitter profilu Harris uz snimku s jednog od mnogobrojnih ljetnih open air festivala na kojima je tog ljeta nastupao pred desecima tisuća ljudi, pišu 24 sata.

Facebook Komentari