Mojmira Pastorčić prekinula s dečkom? Nemam što reći na tu temu

Urednica i voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić (37) ne izlaže često svoj privatni život u javnost. Magazin Story doznaje kako je Mojmira prekinula vezu s kolegom, sportskim novinarom, urednikom i voditeljom Markom Vargekom, nakon što je s njim provela pet godina. Napisali su i kako je Marko odselio iz njihova zajedničkog stana.

Mojmira i Marko dugo si bili prijatelji, a onda je to preraslo u nešto više. Ipak, nije često pričala o njihovom odnosu.

– U društvu je zabavan, u poslu originalan. Svako mi jutro iscijedi sok od naranče, ali možda mu je najdivnija osobina što o svojim osobinama ne bi volio čitati u časopisu – rekla je Mojmirapočetkom godine za prethodno spomenuti magazin.

Sportski novinar i voditeljica RTL Direkta dugo su svoju vezu držali u tajnosti, da čak ni njihovi kolege nisu znali da su s prijateljske razine prešli na ljubavnu.

Naime, kad se 2016. doznalo za njihovu ljubav, Mojmira i Marko već su bili godinu i pol zajedno, a o svojoj privatnosti ne pričaju ni danas, pišu 24 sata.

Facebook Komentari