Ćorić: Na našim biračima je da promisle je li i koliko je HDZ izgubio odlaskom Penave

Ministar energetike Tomislav Ćorić osvrnuo se na odlazak vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave iz HDZ-a, koji je sa sobom povukao i sve vijećnike HDZ-a u Vukovaru. Nije htio komentirati je li to fer već je poručio kako žele sreću svima koji perspektivu ne vide u HDZ-u.

“HDZ će u Vukovaru nastaviti živjeti i raditi i dalje, punim svojim kapacitetom… Perspektiva grada Vukovara i stanovnika su nam najvažniji. Milijuni i milijuni investicija pokazuju da smo se brinuli o njima”, rekao je i dodao kako će Vukovar i dalje biti najvažniji HDZ-u. Osim toga, kaže da nije otišla cijela stranačka organizacija HDZ-a.

“Dopustite da vrijeme kaže svoje. Vlada je posljednje tri i pol godine učinila puno za čitavu regiju. Regija će i dalje biti u fokusu HDZ-a i našeg programa”, istaknuo je.

“Perspektiva svih igrača na političkoj sceni plod je njihovog rada… Na našim biračima je da promisle je li i koliko je HDZ izgubio njegovim odlaskom”, prokomentirao je Ćorić, dodavši kako će njegov daljnji politički put biti jasan u narednim danima, prenosi N1.

Kampanja HDZ-a bit će afirmativna, a na izbore će izaći s najjačim timom, poručuje Ćorić. “Hrvatska i HDZ 21. stoljeća je ono što svi očekujemo.”

VIDEO Izlazak Vukovaraca iz HDZ-a, Penava: Ako krenete đonom na nas, dobit ćete lakat; Idemo u neovisnu stranku; Otkrio s kim će na parlamentarne izbore

Facebook Komentari