Prosinečki je odabrao: Messi je bolji i od Ronalda i od Jordana

Ad

Robert Prosinečki kaže da je zvijezda Barcelone, Lionel Messi, dokazao da je bolji od onih s kojim ga često uspoređuju – Diega Maradone, Ronalda Nazarija i Michaela Jordana.

– Messi igra drugačiji nogomet od drugih i ispred je Maradone, Ronalda pa čak i Jordana. Messi je za mene sigurno najbolji. On je najbolji nogometaš svih vremena – kaže nekadašnji playmaker Barcelone i Reala u intervjuu za Stats Perform News.

Messijevih 600 golova za Barcelonu i njegovi nastupi za ‘žutog’ su kvalitetniji od Jordanovih šest prstenova.

– Nogomet i košarka su različiti. Ali Messi je sigurno najbolji.

– On je igrač koji radi razliku u Barceloni već godinama. Osvojio je sve što je mogao osvojiti. Zabio je jako puno golova i jako puno puta asistirao – smatra legendarni nogometaš.

Prosinečki je jedno vrijeme bio skupa u svlačionici s Ronaldom.

– Neki će odabrati Maradonu, neki Ronalda…. Ne znam, bilo je puno sjajnih igrača. Oni su iz potpuno druge ere, za mene je Messi najbolji – još je jednom naglasio Hrvat.

– Messi i brazilski Ronaldo su drugačiji. Ronaldo je sigurno jedan od najboljih. Neki ljudi tu spominju i Cristiana Ronalda, ali brazilski Ronaldo nije igrao samo u Barci. Imao je neke sjajne sezone i u Interu. Znao je pobijediti protivnike potpuno sam. Nevjerojatno. On i Messi su igrači koji rade razliku. Isto je radio i u Realu. Gdje nije igrao? – pita se ‘žuti’ i zaključuje:

– On je sigurno jedan od najboljih igrača u povijesti, ali ako ja moram izabrati jednoga, za mene je to Leo Messi, pišu 24 sata.

Facebook Komentari