Poznati vinar Enjingi napustio Škoru tvrdeći da se radi o uhljebima: To nije više ona politička opcija s kojom se želim poistovjetiti

Screenshot: RTL

Kako je poznato prilikom nedavnog osnivanja stranke poznatog pjevača Miroslava Škore nazvane Domovinski pokret tamo je, na iznenađenje mnogih poznavatelj političkih prilika u nas, a pogotovo u ovome kraju, bio i jedan od najpoznatijih vinara Zlatne doline Ivo Enjingi iz Hrnjevca pokraj Kutjeva. Tada je među ostalim objavljeno da je on u najužem izvršnom tijelu stranke, te među njenim osnivačima, piše pozega.eu.

Međutim, ovih dana u razgovoru s Enjingijem objavljeno je da je navodno došao kraj njegove kratkotrajne političke avanture. Kako su iz pozega.eu neslužbeno saznali, on je proteklog tjedna donio odluku o napuštanju stranačke dužnosti i stranke Domovinski pokret Miroslava Škore. Razlog je, navodno njegovo, nezadovoljstvo koalicijskim partnerima s kojima Škoro u ovo predizborno vrijeme dogovara zajednički nastup na izbore za hrvatski parlament.

-U Slavoniji se kaže – pokaži mi s kim se družiš pa ću vidjeti kakav si – istaknuo je ovih dana Ivo Enjingi. Dodao je kako je ustvrdio da Domovinski pokret više nije politička opcija s kojom se on želi poistovjetiti.

–Imao sam nadu da nešto žele promijeniti za boljitak naše Hrvatske, no vidim da se tamo okupila samo ekipa koja traži političko uhljebništvo – naglasio je o tomu čuveni vinar.

Inače, njih dvojica su dugogodišnji znanci jer je Enjingi sudjelovao u organizaciji festivala “Zlatne žice Slavonije” u Požegi početkom devedesetih kada je na toj priredbi Miroslav Škoro započeo svoju glazbeno-umjetničku karijeru, te postigao najveće uspjehe sa svojim hitovima koje je pjevao on, ali i drugi pjevači i tamburaški sastavi, piše požega.eu.

Facebook Komentari