VIDEO Smiljana Srnec kroz plač: Želim reći da nisam kriva. Nisam ubila sestru. Uvijek sam je voljela

Smiljana Srnec, osumnjičena da je ubila svoju sestru Jasminu Dominić i njeno tijelo 18 godina skrivala u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu, danas je opet stigla na varaždinski Županijski sud.

Zbog protuepidemijskih mjera, novinari suđenje prate preko videolinka.

Svi u sudnici imaju maske. U sudnici se pregledavaju fotografije s dokazima. Predsjednik sudskog vijeća Tomislav Brđanović je rekao da će, kad se budu pregledavale fotografije Jasmininog tijela, izuzeti javnost zbog zaštite digniteta žrtve.

Nakon pauze, sudac je zamolio jedinu kameru u sudnici da prestane snimati kako bi se pregledale snimke Jasminina tijela.

Nakon toga, pred suca je izašla i sama Smiljana Srnec.

“Želim reći da nisam kriva. Nisam ubila sestru. Ostala sam bez nje. Teško mi je. I sad pijem lijekove za smirenje. Voljela sam je i uvijek ću je voljeti”, rekla je i briznula u plač.

Govorila je o tome da se ispituju svjedoci koji nisu vjerodostojni.

“Ne želim odgovarati za nešto što nisam učinila. Ne želim da žrtve budu moja djeca. Oni već jesu žrtve. Na druga pitanja neću odgovarati”, završila je Srnec.

Sudac je opet zatražio pauzu.

Slučaj koji je šokirao javnost

Tijelo Jasmine Dominić otkriveno je 16. veljače 2019. u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu u kojem je Smiljana Srnec živjela sa suprugom i djecom. Jasmina je nestala 2000. godine, a njen nestanak prijavljen je 2005. O slučaju koji je šokirao javnost pisali su i svjetski mediji. Dan nakon pronalaska tijela, uhićena je Smiljana Srnec, prenosi dnevnik.hr.

Facebook Komentari