Lovren na udaru medija zbog stavova oko korona virusa, on kaže: Sve se čovjeku može uzeti, osim posljednje od ljudskih sloboda – pravo na izbor stava

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren ovih dana zaokuplja pažnju šire javnosti svojim javnim djelovanjem. Nakon što je javno podržao širenje raznoraznih teorija zavjere po pitanju cijepljenja, sve je dodatno eskaliralo kada je na svom Instagramu napisao poruku za Billa Gatesa, jednog od najbogatijih ljudi svijeta.

Gates je poznat i po svom filantropskom radu, a povezuje ga se s cjepivom za koronavirus. Mnogi su teoretičari zavjere posumnjali da će u cjepiva biti ugrađivani kojekakvi mikročipovi, a koji su povezani s infrastrukturom za 5G mreže, pišu Sportske novosti.

Priču oko Lovrena objavio je i engleski Daily Mail koji je naveo da se Lovren povezao s brojnim ljudima koji tvrde da se korona širi 5G mrežom. Danas je stoper hrvatske reprezentacije opet objavio post na društvenim mrežama u kojem piše:

– Sve se čovjeku može uzeti, osim posljednje od ljudskih sloboda – pravo na izbor stava u bilo kakvim danim okolnostima, pravo na izbor vlastitog puta.

https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/nogomet-mix/dejan-lovren-na-naslovnici-uglednog-engleskog-medija-on-ocito-ne-dozivljava-sve-ovo-previse-realno-poslao-je-novu-poruku-sve-nam-se-moze-uzeti/10288471/

Facebook Komentari