Koprivnica: Šest novih zraženih, pet štićenika i jedan zaposlenik Doma za starije

Ad

Na području Koprivničko-križevačke županije dosada ukupno zabilježeno 81 oboljenje COVID-19 infekcijom, a potvrđeno je šest novozaraženih.

Obavještavamo javnost kako su nakon konferencije za medije Stožera civilne zaštite RH pristigli rezultati testiranih 52 uzoraka sa sumnjom na koronavirus te je potvrđeno šest novih oboljenja COVID-19 infekcijom, a riječ je o pet štićenika i jednom zaposleniku Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica kontaktima ranije pozitivnih osoba na koronavirus. U protekla 24 sata zabilježena su i dva nova izlječenja od COVID-19 infekcije, piše KKŽ.

Na području Koprivničko-križevačke županije od početka epidemije ukupno je zabilježeno 81 oboljenje te 26 osoba koje su izliječene od COVID-19 infekcije.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na stanovnike da i dalje budu odgovorni te poštuju mjere socijalnog distanciranja i održavaju higijenski standard kako bi bolest COVID-19 bila pod nadzorom, javlja Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije.

Facebook Komentari