Plenković navratio do zagrebačke oporbe, pitao Anku Mrak Taritaš i Radu Borić jesu li možda preblizu jedna drugoj: Mi smo u istom kućanstvu

Ad

Zagrebačka oporba odlučila je na virtualnoj sjednici Gradske skupštine sudjelovati s Trga svetog Marka. U jednom trenutku ih je posjetio i premijer Andrej Plenković.

“Ja mislim da ćete virtualno sve riješiti, djelujete mi jače od Zagrebačkog samita na vrhu, ja sam imao cijelu Europu jučer na videu, a vi ste tu na suncu, odlični ste.”

Zatim ih je pitao jesu li prijavili skup i ima li ih više od dvadeset na što su mu odgovorili da je sve po propisima.

“Čini mi se da vas je malo više od dvadeset”, uzvratio je premijer, ali su mu oporbeni zastupnici ponovili da je sve po propisima.

“Drugi put ću reći ovima iz Europe da se nađemo na otvorenom zbog epidemiološke situacije”, rekao je premijer i zatim pitao Anku Mrak Taritaš i Radu Borić jesu li možda preblizu jedna drugoj na što su mu odgovorile da su one u istom kućanstvu.

Dok je odlazio novinar mu je postavio pitanje kakvi su odnosi s gradonačelnikom Zagreba, a premijer je odgovorio da su dobri.

Podsjetimo, oporbeni vijećnici zagrebačke gradske skupštine okupili su se jutros na Markovu trgu iz protesta. Smatraju da ih se želi ušutkati i da je sjednica Skupštine mogla biti održana ‘uživo’, a ne virtualnim putem, prenosi N1.

Napetosti u zagrebačkoj skupštini: Vladajući online, oporba na trgu

Facebook Komentari