-1 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Fuzija nepotkupljivih: Orepić i članovi Nove politike integrirali se u Beljakov HSS

Fuzija nepotkupljivih: Orepić i članovi Nove politike integrirali se u Beljakov HSS

“Čast i zadovoljstvo mi je što smo dobili takvo pojačanje osobe koja je dokazala svoj politički integritet, da je nepotkupljiva… Mislim da ovo ujedinjavanje, ulazak svih članova Nove politike i Vlahe u HSS očekivano, neko smo vrijeme razgovarali o tome i ovo je samo početak integracije svih članova u HSS”, rekao je predsjednik HSS-a Krešo Beljak reporteru N1 Elviru Mešanoviću.

“U narednom periodu provest ćemo određene tehničke odluke, nema zapreke da bude imenovan za vršitelja dužnosti jednog od potpredsjednika stranke, imamo ih 6, i upražnjeno je mjesto. Kao takav bit će uključen u sve predizborne aktivnosti”, rekao je Beljak, te dodao kako mu je čast što su dobili takvo pojačanje.

“Orepić je dokazao svoj politički integritet, kao i to da je nepotkupljiv. On je išao u osnivanje stranke koja ima gotovo identičan program s HSS-om i mislim da ovo ujedinjavanje, ulazak svih članova Nove politike i Vlahe Orepića u HSS očekivano. Neko smo vrijeme razgovarali o tome i ovo je samo početak integracije svih članova Nove politike u HSS”, rekao je Krešo Beljak.

Kazao je i kako ga žalosti što će vladajući svoj politički uspjeh, odnosno rejting, pretpostaviti ovoj situaciji.

“Oni ne prezaju ni od čega. No, to je njima na dušu, ako je imaju”, rekao je Beljak.

Najnovije

Još iz rubrike