8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Zasad je 14 županija objavilo dobre vijesti, nema novih slučajeva korona virusa

Zasad je 14 županija objavilo dobre vijesti, nema novih slučajeva korona virusa

Zasad je 14 županija objavilo dobre vijesti, nema novih slučajeva korona virusa.

Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije objavio je da na području te županije nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Od ukupno sedam zaraženih, jedna je osoba ozdravila.

U Međimurskoj županiji nema novooboljelih od koronavirusa, objavio je na konferenciji za medije županijski Stožer civilne zaštite. To je već 12. dan zaredom bez novooboljelih na tom području.

Stožer civilne zaštite Karlovačke županije objavio je na konferenciji za medije da nema novih oboljelih od koronavirusa na području te županije.

Novih slučajeva zaraze nema ni u Primorsko-goranskoj županiji, priopćio je županijski Stožer civilne zaštite.

Župan Zlatko Komadina objavio je na konferenciji za medije da će se od 4. svibnja stanovnici unutar cijelog područja Primorsko-goranske županije moći kretati bez propusnica.

Šesti dan zaredom novih oboljelih nema u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a ozdravilo je 11 osoba, pa je ukupna brojka izliječenih 27, objavio je županijski Stožer civilne zaštite.

Novooboljelih od koronavirusa nema u Šibensko-kninskoj županiji, objavio je na konferenciji za medije župan Goran Pauk.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednjih 24 sata nema pozitivnih osoba na koronavirus te tako ukupan broj oboljelih osoba i dalje iznosi ukupno 39., objavio je županijski Stožer civilne zaštite u petak. Ozdravilo je pet osoba.

Drugi dan zaredom novih slujčajeva zaraze nema u Zagrebačkoj županiji. Županijski Stožer civilne zaštite izvijestio da su još četiri osobe ozdravile, a dosad su od 125 oboljelih izliječene 42 osobe.

Novooboljelih od koronavirusa nema ni u Sisačko-moslavačkoj županiji, objavio je županijski Stožer civilne zaštite.

U sisačkoj bolnici je četvero pacijenta, a ostali su na kućnom liječenju.

Stožer civilne zaštite izvijestio je da je na području županije primijećeno ”opuštajuće ponašanje ljudi uz nepoštivanje socijalne distance što predstavlja veliku opasnost pogodovanju širenja ove opasne zarazne bolesti”. Na građane apeliraju da se pridržavaju svih mjera i uputa Stožera civilne zaštite.

Šesti dan zaredom u Ličko-senjskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćili su iz županijskog Stožera civilne zaštite. Ukupno su dosad oboljele 22 osobe, od čega je jedna osoba ozdravila.

Iz Stožera ističu da u protekla 24 sata nije bilo kršenja mjere samoizolacije, a utvrđena su dva kršenja Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka.

Požeško-slavonska županija 24. dan zaredom nema novooboljelih osoba, objavio je županijski Stožer. U toj županiji od 22. travnja nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze.

U protekla 24 sata u Zadarskoj županiji nema novooboljelih osoba od koronavirusa, javio je županijski Stožer civilne zaštite. Ukupan broj zaraženih od početka epidemije na području te županije je 84, a ozdravila je 31 osoba.

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije deveti dan zaredom nema novozaraženih osoba koronavirusom. Svih 17 testiranih je negativno. Smanjuje se i broj osoba u samoizolaciji, a u posljednja 24 sata policija je zabilježila tri kršenja mjera samoizolacije.

U Istarskoj županiji nema novooboljelih. Svih 56 uzoraka brisa je negativno. Izliječeno je dvoje ljudi, što čini ukupno 72 izliječene osobe. Trenutačno je na ispitivanju 5 uzoraka brisa, prenosi dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike