4.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO Bulj oštro osudio Milanovićevu izjavu u Jasenovcu: Pozivam ga da se...

VIDEO Bulj oštro osudio Milanovićevu izjavu u Jasenovcu: Pozivam ga da se ispriča svim majkama čiji su sinovi dali živote za našu domovinu

Saborski zastupnik MOST-a Miro Bulj reagirao je na današnju izjavu predsjednika Zorana Milanovića:

“OŠTRO OSUĐUJEM SRAMOTNU IZJAVU ZORANA MILANOVIĆA O HOS-u

HOS-ovci su branili na najtežim ratištima HRVATSKU DRŽAVU U DOMOVINSKOM RATU. Zoran Milanović svojom SKANDALOZNOM izjavom o HOS-ovoj ploči “To treba maknuti, baciti negdje” nastavlja sramotnu politiku prema HRVATSKIM BRANITELJIMA koju je provodila Kolinda Grabar-Kitarović.

U isto vrijeme kada Zoran Milanović daje ovu skandaloznu izjavu ploče četnika koji su palili i klali po Hrvatskoj i dalje stoje. Prvo skinite ploču četniku Šoškočaninu u Borovu Selu koji je palio i klao po Vukovaru.

Pozivam predsjednika Zoran Milanović da se ODMAH ispriča svim pripadnicima HOS-a i svim majkama čiji su sinovi dali živote za našu DOMOVINU.

Lijepu je čestitku za rođendan majci HOS-ovca i vukovarskog heroja Jean Michel Nicoliera uputio danas predsjednik Milanović. Poručio joj je da se njen sin i ostali HOS-ovci nisu borili za Hrvatsku nego za NDH i da bi ploču sa imenima stradalih HOS-ovaca trebalo negdje baciti!

Lyliane, sretan ti rođendan! Ima nas Hrvata koji nikad neće zaboraviti kakvog si heroja rodila! Hvala ti što si nam ga dala! Hvala ti na Jean Michelu!

Njegovo ime kao i ime svih HOS-ovaca ne daju se samo ukloniti ili baciti negdje kako priželjkuje Milanović. Oni su temelji slobodne Hrvatske, oni su kamen tako velik da se ne da pomaknuti. A na tom kamenu piše SLOBODNA HRVATSKA!

NIKAD IH NEĆEMO ZABORAVITI!, napisao je Bulja na fb-u.

Milanović: Tko se u Domovinskom ratu borio pod “ZDS”, mora znati da se borio i za NDH; HOS-ovu ploču treba maknut, baciti negdje

Najnovije

Još iz rubrike