20.6 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Strava u šumi na Gornjem Jelenju: Ubijen i zapaljen francuski državljanin

Strava u šumi na Gornjem Jelenju: Ubijen i zapaljen francuski državljanin

Djelomično karbonizirano tijelo prestravilo je u četvrtak 20. ožujka muškarca koji se zaputio u šumu na području Gornjeg Jelenja.

Ubijenog muškarca riječka policija u suradnji s Interpolom identificirala je kao francuskog državljanina. Iako rade u otežanim uvjetima, stručnjaci riječkog Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku uspjeli su ustanoviti način na koji je umro, a kako neslužbeno doznaje Jutarnji, ne radi se ni o vatrenom oružju, ni o nanošenju ozljeda tupotvrdim predmetom.

Iako je policija detaljno pretražila šire područje, nije pronađeno nikakvo sredstvo izvršenja zločina.

Ono što je zasad isključeno jest da se radi o migrantu ili osobi koja bi se mogla dovoditi u vezu s trgovinom ljudima ili drogom. U međuvremenu je ustanovljeno kada je i gdje stranac koji je postao žrtva teškog ubojstva ušao u Hrvatsku, a riječ je o kopnenom graničnom prijelazu.

Zasad je policija samo objavila šture informacije da je riječ o nasilnoj smrti i da je muškarac žrtva kaznenog djela te navode da se nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti i relevantnih činjenica o ubojstvu.

U interesu istrage i policija i Državno odvjetništvo zasad ne izlaze s podacima o državljanstvu ubijenog, njegovu godištu i okolnostima zločina, nego kažu da će o tome obavijestiti javnost kad kriminalističko istraživanje bude dovršeno.

Najnovije

Još iz rubrike