6.8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Petogodišnja djevojčica, kći pripadnika hitnih službi u Detroitu preminula zbog komplikacija uzrokovanih...

Petogodišnja djevojčica, kći pripadnika hitnih službi u Detroitu preminula zbog komplikacija uzrokovanih korona virusom

Petogodišnja djevojčica, kći pripadnika hitnih službi u Detroitu preminula je zbog komplikacija uzrokovanih koronavirusom.

Sklyar Herbert preminula je u nedjelju u bolnici Beaumont Royal Oak nakon što je na respiratoru provela dva tjedna, izvijestio je ekskluzivni partner CNN-a. Djevojčici je prošlog mjeseca dijagnosticiran koronavirus od kojeg je razvila rijedak oblik meningitisa i oticanja mozga.

“Gubitak djeteta u bilo kojem trenutku i pod bilo kojim uvjetima je tragedija. Shrvani smo činjenicom što je covid-19 uzeo život djeteta. U mislima smo s obitelji djevojčice i svima onima koji su izgubili voljenu osobu zbog ovog virusa”, poručili su iz bolnice Beaumont Royal Oak.

Skylarina majka je bila policijska službenica u Detroitu 25 godina, a njezin otac je radio kao vatrogasac u Vatrogasnom odjelu Detroita 18 godina, kazala je guvernerka Michigana Gretchen Whitmer na konferenciji za novinare u ponedjeljak.

“Bili su na prvoj crti i služili su na čast našoj zajednici, definitivno nisu zaslužili da izgube dijete zahvaljujući ovom virusu. Nitko nije”, rekla je Withmer, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike