Božinović otkrio tko ga šiša, ali i da mu ne vjeruje nitko

Ministar unutarnjih poslova i šef Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović bio je gost Novog dana gdje je između ostalog komentirao moguće popuštanje mjera i osvrnuo se na rad frizera koji mnogim građanima fale.

Komentirajući mogućnost otvaranja frizerskih salona, što muči brojne hrvatske građane, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u Novom danu je rekao da se o tome razmišlja, no konkretna rješenja još nisu donesena.

“To je sastavni dio promišljanja, ali volio bih da svi shvate, a mislim da većina građana i je, građani su oni koji su najzaslužniji jer su poštovali mjere stožera. Osnovno, i kroz buduće razdoblje, bit će držanje fizičke distance – bliski kontakti su najveća opasnost.

Ako prihvatimo činjenicu da moramo sjedati ovako s razmakom, da su otvoreni prozori, da se sve dezinfciira, onda smo na dobrom tragu. Svako sitno odstupanje, popuštanje koncentracije je loše i može nas dovesti do suprotnih efekata od onih koje smo željeli”, rekao je.

Ipak, u frizerskoj je struci teško držati propisanu distancu od dva metra, ali potreba za frizerima postoji. Božinović je priznao da i ministrima govore da imaju tako dobre frizure da su ih sigurno morali urediti kod stručnjaka.

“Jasno mi je da postoji potreba za frizerajima. Čak i nama govore, i ne vjeruju da je ovo djelo moje supruge”, rekao je Božinović.

Facebook Komentari