Poznatom televizijskom licu, uz ‘koronu‘ život je dodatno zakomplicirao i potres: Ostao sam bez plina, grijanja, tople vode…

Jedno od omiljenih lica informativnog programa Nove TV, Petar Pereža progovorio je o potresu koji je nedavno pogodio Zagreb. U potresu je, kazao je za Slobodnu Dalmaciju ostao bez plina, grijanja i tople vode. Isto tako je progovorio o situaciji s koronavirusom i kako mu se život zbog toga promijenio.

– Svima nam je teško u ovoj situaciji, bez obzira jesmo li kod kuće, na terenu ili na svojim radnim mjestima. Sve su to veliki izazovi, potreban je veliki balans, duhovna snaga i stabilnost. Naravno da se bojim, jer bez obzira na poduzete mjere, odgovorni smo i za sebe i za druge. Konkretno – za kolege na poslu, ali i članove obitelji. Pri povratku s posla prolazim pravu proceduru dezinfekcije kao da ulazim u operacijsku dvoranu – kazao je Pereža, te se požalio da mi je u potresu jako nastradao dom.

– Ostali smo bez plina, grijanja i tople vode, pa moram biti domišljat kako prebroditi ovu situaciju. Djeca pomažu čim završe svoje školske obveze u školi na daljinu. Naravno da imamo vremena i za razonodu, pa smo tako oživili stare igre poput ‘država, grad’, pantomime, ‘kalodont” – otkrio je.

Share This Article