Liječnik francuskog prvoligaša ubio se nakon što je saznao da ima korona virus

Ad

Liječnik francuskog nogometnog prvoligaša Reimsa Bernard Gonzalez (61) ubio se nakon što je saznao da je zaražen koronavirusom.

– Shrvani smo od žalosti zbog smrti dr. Bernarda Gonzaleza koji je radio u klubu 23 godine, objavio je Reims.

Gonzalez je ostavio oproštajno pismo u kojemu navodi kako je bio pozitivan na COVID-19.

Le Parisien je preko gradonačelnika Arnauda Robineta dobio potvrdu ovog tragičnog slučaja.

‘Radio je jako predano i bio jako human. Bio je pravi odraz svoje obitelji, šarmantan i voljen. Znam da je ostavio pismo u kojem je pojasnio sve, ali ne znam što u tom pismu piše’, rekao je Robinet Le Parisienu.

Profesor Gonzalez je imao 60 godina i nije imao većih zdravstvenih problema ili barem to nije javno obznanjeno. U klubu je radio preko 20 godina, a kada je saznao da su on i supruga zaraženi, odlučio je oduzeti vlastiti život.

Isti izvor piše i kako je profesor Gonzalez ostavio i detaljno oproštajno pismo u kojem je objasnio da si je oduzeo život zbog toga što je zaražen koronavirusom, no detalje nisu iznosili pa ne znamo što ga je nagnalo na ovaj užasan čin i zašto nije potražio medicinsku pomoć.

‘Nemam riječi kojima bih opisao kako se osjećam. U šoku sam’, napisao je kratko predsjednik kluba Jan-Pierre Caillot.

Gonzalez je tako postao prva žrtva koronavirusa u profesionalnom nogometu iako uzrok nije bio direktno virus, već strah od virusa koji ga je nagnao da si oduzme život, prenio je tportal.

Facebook Komentari