Pavle Kalinić izašao iz studija N1 televizije prije početka emisije

Pročelnik zagrebačkog Ureda za hitne situacije Pavle Kalinić izašao je iz studija televizije N1 prije početka emisije u kojoj je trebao gostovati i odgovarati na pitanja urednice Sandre Križanec.

Nakon odbijanja sudjelovanja i odgovaranja na ključna pitanja koja zanimaju stanovnike Zagreba pogođene potresom, Sandra Križanec pojasnila je situaciju u eteru emisije “N2 Studio Live”;

“Naš sljedeći gost trebao je biti Pavle Kalinić, pročelnik ureda za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba. On neće biti naš gost, dakle, nakon nepoštivanja mjera u dva studija, došlo je do verbalnog razračuna između mene i njega.

Možda i zbog toga što je očekivao pitanja na koja ili nema odgovor, ili nema odgovor u pravom trenutku.

Ili ako ih ima mogu ih dostaviti gradu Zagrebu u našem mejlu, koji ću i uputiti odmah nakon emisije. Jedno od pitanja trebalo je biti i zašto grad nije učinio puno ustupaka, a suočio se s potresom. Za razliku od drugih gradova poput Splita, Rijeke i Osijeka, ukinuo besplatne komunalije na određeno vrijeme, posebno onima koji su stradali u potresu, ograničio naplatu parkiranja i slično.

To su trebala biti tek neka od pitanja, a potražit ću ih, kao što sam rekla, pisanim putem. Dakle, odgovore nećemo dobiti, možda ih jednog dana i dobijemo, ali nije što ih nismo dobili mi, nego ih prije svega nisu dobili građani grada Zagreba”, piše Večernji list.

Facebook Komentari