Jelena Veljača se preselila: Nakon potresa otišla kod Ive Radić

Nakon snažnog potresa koji je 22. ožujka pogodio Zagreb mnogi su ostali bez svojih domova, strah ih je vratiti se u dom jer misle da je u lošem stanju ili je tako procijenjeno… Između ostalih, potres je pogodio i glumicu Jelenu Veljaču (38).

– Ljudi, jako nam je teško, posebno epicentru Čučerje, ali i nama u centru, pokosilo je starogradnju. Još uvijek se svi jako bojimo. Tek ćemo saznati koliko nas je ovo unazadilo u borbi protiv korone.

Hvala vam što mislite na nas – napisala je Jelena nakon potresa uz fotografiju podrške za Zagreb iz Beograda, a sada se doselila kod bivše supruge nogometaša Boška Balabana (41), Ive Radić (43).

S Jelenom se doselila i njezina kći Lena (4). Iva je objavila na svom Instagram profilu videomeme koji uključuje Veljaču te napisala:

– I za kraj dana, ovo je frendica iz grada koja je doselila k meni u karantenu.

Njih su dvije inače bliske prijateljice, a njihova se djeca često druže.

Veljača na društvenim mrežama nije skrivala kako ju je potres uznemirio. Podijelila je i fotografiju iz kreveta te pokazala kako spava s kacigom na glavi. Često objavljuje fotografije u trenutačnoj karanteni, a iz njezinih opisa vidljivo je kako se nakon potresa boji te kako je potresena., piše 24 sata.

Facebook Komentari