Bit će tuče za Uskrs, napravit ćemo katastrofu…: Policija uhitila muškarca koji je prijetio iz samoizolacije

Virovitičko-podravska policija uhitila je muškarca koji je vulgarno prijetio svima koji prijavljuju one koji krše samoizolaciju.

Muškarac je uhićen i u tijeku je kriminalističko istraživanje, potvrdili su za DNEVNIK.hr iz PU virovitičko-podravske.

Muškarac (42) iz Ćeralija kod Slatine zaprijetio je u videu koji je objavio na društvenim mrežama svima koji prijavljuju one koji krše samoizolaciju. Muškarac je također bio u samoizolaciji, pa je policija, neslužbeno se doznaje, čekala da mu istekne mjera kako bi mogla intervenirati.

“Evo direktno iz karantene videopoziv, mogu da gledaju direktno. Mi smo u karanteni svi redom i mogu da prijavljuju policiji, ali neće dobro da dočekaju Uskrs jer se i mi njima prijetimo. Ima da bude velike tuče za Uskrs. Ako misle da dočekaju Uskrs u miru, neka čekaju. Mi ćemo da se osvetimo… ali ćemo napraviti katastrofu za Uskrs, da neće moći nitko da uđe u crkvu za Uskrs. Slobodno gledajte i poručite svojima doma. Moćete zvati policiju svaki dan, mi smo se organizirali i mi ćemo da napravimo jednu veliku tuču, ima i država da nas zapamti. Ne bojimo se mi nikoga, niti policije se ne bojimo. Svi smo se složili. Sretno pa vi prijavljujte policiji, tko vam j**e mater!”, poručio je muškarac.
Policija će u suradnji s državnim odvjetništvom odlučiti za koja će ga kaznena djela prijaviti.

Facebook Komentari