BBB-i ponovno u akciji: Daruju crijepove za stradale u potresu

Prvo su nesebično pomogli u adaptaciji bolnice u Dubravi, potom su u Petrovoj bolnici pomogli rodiljama i trudnicama da što prije i sigurnije napuste bolnicu nakon potresa, pa su iznijeli inkubatore, a onda istu večer pomogli premjestiti cijeli jedan kat bolnice na Jordanovcu.

U ovim teškim vremenima, gdje je Zagrepčane, osim korona virusa, pogodio i razorni potres, Bad Blue Boysi stoje kao pomoć u svako doba dana i noći. Mnogobrojni liječnici, ravnatelji bolnica, medicinske sestre, pa i pacijenti, bezbroj puta su im se zahvalili na pomoći, a oni već pomažu dalje.

Tako su na igralištu Osnovne škole Granešina, u zagrebačkoj Dubravi, navijači Dinama organizirali donaciju crijepova za sve one čije su kuće stradale u potresu.

– Dečki, svaka vam čast – svako malo dobacuju prolaznici, podižući palac.

Već prvi dan došlo je stotinjak onih koji su u potresu ostali bez krova. Dođu, pogledaju i uzmu što im treba. Crijepove je doniralo puno ljudi, sami su se javljali kako bi se što prije uključili u akciju. Potom bi BBB-i došli do onih koji bi darivali crijepove i odnijeli ih na igralište u Granešinu.

Stoga, ako vam trebaju crijepovi, dođite do Granešine, BBB-i su i ovaj put zagrebački dobročinitelji, piše 24 sata.

Facebook Komentari