Blanka Vlašić pokrenula kampanju “Sportaši za Zagreb”

Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić pokrenula je kampanju “Sportaši za Zagreb” za pomoć potresom pogođenom glavnom gradu Hrvatske, a ubrzo su se priključili mnogi sadašnji i bivši sportaši kao što su Ivica Kostelić, Iva Majoli, Franjo Arapović i Ivana Brkljačić.

– Dragi sportaši, dragi ljubitelji sporta. Kad se svijet suočava s neizvjesnošću i bori se da pronađe način da zaustavi pandemiju koja je utjecala na naše živote u svim područjima, ja vam se obraćam da zatražim podršku mom gradu Zagrebu. U nedjelju ujutro Zagreb je pogodio razorni niz potresa koji su napustili brojne osobe ozlijeđene, mnogi ljudi su izgubili svoje domove, centar grada koji predstavlja povijesnu i kulturnu baštinu pretrpjeli su ozbiljnu štetu, a dijelovi naših bolnica i medicinskih objekata koji su od ključne potrebe sada kada imamo posla s pandemijom, ostavljeni su u ruševinama.

Molim vas za pomoć u pokazivanju potpore kampanji prikupljanja sredstava koja sam započela uz podršku hrvatskih sportaša i naših međunarodnih sportskih prijatelja pod nazivom “Sportaši za Zagreb”, objavila je proslavljena hrvatska visašica, prenosi HRT.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Dear athletes, dear sports fans. As the entire world faces uncertainties and struggles to find a way to stop the pandemic that has impacted our lives in all areas, I am reaching out to you to ask for support to my city Zagreb. On Sunday morning, Zagreb was struck by a devastating series of earthquakes that left numerous people injured, many people lost their homes, the city centre which represents a historical and cultural heritage has suffered serious damage, and parts of our hospitals and medical facilities that are of crucial necessity now that we are dealing with a pandemic, have been left in ruins. I am asking for your help in showing support to a fundraising campaign that was started by myself with support of Croatian athletes and our international sport friends called “Athletes for Zagreb”. On my profile you can find link to a crowdfunding campaign gogetfunding. Please, donate and share with your friends! #athletesforzagreb #sportasizazagreb

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Facebook Komentari