Strava u Slakovcima: Pijan je pred curom ubio prijateljicu

Ilustracija

Josip L. (56) s nožem u ruci nasrnuo je u nedjelju ujutro na ženu (44) i ubio je u kući u Slakovcima kod Vukovara. Imao je 2,60 promila. Nedaleko od sela Stari Jankovci, u Slakovcima, nalazi se osamljena kuća koja stoji u ulici pored pruge.

Ovdje živi Josip L. kojeg se sumnjiči da je nožem hladnokrvno ubio prijateljicu 21 godinu mlađe djevojke. Vukovarska policija još istražuje što je dovelo do brutalnog napada u kojem je smrtno stradala žena iz Vinkovaca. Josip joj je nožem zadao jednu ubodnu ranu u prsa koja je i bila pogubna, pišu 24sata.

Policija je ubrzo nakon zločina, do kojeg je došlo u nedjelju oko 10.50 sati, i uhitila muškarca kojeg su pronašli u kući. U ponedjeljak su ga predali pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu. Nož kojim je ubijena 44-godišnjakinja pronašli su na mjestu zločina, navode iz policije. Josip je bio vojni umirovljenik i poljoprivrednik kojega se često moglo vidjeti kako po selu vozi svoj plavi traktor.

– Nije on živio s jednom ženom već se tu našlo njih dvoje ili troje – rekao je jedan od sumještana i dodao kako je Josip bio razveden te kako mu bivša supruga navodno živi u Zagrebu.

Kako se neslužbeno doznaje, užasnom zločinu svjedočila je Josipova djevojka s kojom je i živio. Ona je nakon ubojstva pobjegla do susjedne kuće, odakle je i pozvala policiju koja je ubrzo stigla na mjesto zločina. Sumještani nisu bili voljni komentirati njegov odnos s tim ženama, jedino su znali kako niti sa jednom nije bio u braku te kako su ga žene često posjećivale.

Obdukcija 44-godišnjakinje je obavljena na Odjelu za patologiju u Vukovaru te je policija obavila očevid Josipove kuće kao i tijela uz nazočnost zamjenice županijske državne odvjetnice, pišu 24sata

Share This Article