Osijek: Popis 75 certificiranih poljoprivrednih proizvođača i tri portala tvrtki od kojih se može naručiti dostava

Osječka gradska tvrtka “Tržnice” je na službenoj internetskoj stranici objavila popis 75 certificiranih poljoprivrednih proizvođača i tri portala tvrtki koje prodaju te proizvode, od kojih se može naručiti dostava željenih artikala.

Izvijestio je to u utorak na konferenciji za novinare Gradskog stožera Civilne zaštite direktor gradske tvrtke “Tržnice” Osijek, Igor Medić.

Dodao je da su na svojoj internetskoj stranici objavila popis svojih 75 certificiranih proizvođača poljoprivrednih proizvoda s njihovim kontaktima, kao i tri portala tvrtki koje prodaju proizvode tih proizvođača, a od kojih se može naručiti dostava željenih artikala.

„Kad je riječ o javnom prijevozu, koji je ukinut u nedjelju, 22. ožujka, dobili smo već idućeg dana od Nacionalnog stožera CZ suglasnost za uvođenje izvanrednih autobusnih linija za prijevoz osoba zaposlenih u nužnim djelatnostima. To su policija, medicinsko osoblje, trgovci i djelatnici u nužnim proizvodnim djelatnostima, kao i djelatnici javnih službi i djelatnici tvrtki čiji je poslodavac to zatražio jer bez njih ne može obavljati svoju djelatnost“, rekao je na tiskovnoj konferenciji osječki dogradonačelnik i načelnik gradskog Stožera CZ Boris Piližota

Direktor tvrtke Gradski prijevoz putnika (GPP) Mario Šapina izvijestio je da je uvedeno sedam izvanrednih linija za prijevoz putnika, a prometuje 14 vozila kako bi osobe koje imaju radnu obvezu mogle nesmetano doći na posao i vratiti se kući s posla.

“Tijekom putovanja trebaju se pridržavati propisanih mjera, na ulazu u vozila su postavljeni uređaji s dezinficijensom. Sve daljnje promjene i upute vezane za javni prijevoz u Osijeku bit će objavljivane na našoj internet stranici“, rekao je Šapina, piše besplatno Hina.

Facebook Komentari