Mladić koji je doputovao iz Osijeka, pa nestao s Malešnice, ubijen je na savskom nasipu i bačen u Savu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo na štetu 21-godišnjaka.

Sumnja se, naime, da je 7. ožujka 2020. godine oko 17 sati iz Osijeka doputovao u Zagreb nakon čega se uputio na nasip rijeke Save u blizini naselja Prečko.

S mobilnog telefona je nazvao 21-godišnjaka kojeg od ranije kratko poznaje i pozvao ga da dođe na to mjesto, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Na njegov poziv 21-godišnjak je pristao te nedugo nakon poziva došao do nasipa, a nakon što su jedno vrijeme razgovarali, spustili su se do same obale rijeke Save da bi u jednom trenutku 19-godišnjak na za sada neutvrđen način ubio 21-godišnjaka, a potom njegovo tijelo bacio u rijeku.

Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

Vijesti.hr doznaju kako je riječ o Nikoli Bagaduru koji se vodio u evidenciji Nestali.hr, a koji je na kobni susret došao iz svog stana na Malešnici u kojem je živio s majkom

Facebook Komentari