Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na koronavirus, zatvorene poslovnice u kojima su radili

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke zaraženo je koronavirusom.

Zagrebačka banka priopćila je da je u nedjelju kod dvoje zaposlenika utvrđeno da su pozitivni na koronavirus. Iz banke poručuju da su poslovnice u kojima su zaraženi zaposleni zatvorene i temeljito dezinficirane.

”Kontaktirali smo sve naše zaposlenike koji su možda bili u bliskom i nedavnom kontaktu s pojedincima, savjetujući ih da 14 dana provedu u samoizolaciji i da slijede savjete zdravstvenih institucija. Također, klijenti koji su nedavno posjetili poslovnice u kojima rade navedeni zaposlenici bit će kontaktirani prema uputama nadležnih tijela”, poručuju iz Zagrebačke banke.

Dodaju da aktivno rade na tome kako bi sve bankarske usluge građanima bile dostupne i putem digitalnih kanala. ”Naši klijenti mogu dobiti sve relevantne podatke o proizvodima i uslugama te obaviti sve glavne bankarske usluge na jednostavan, brz i siguran način putem naših digitalnih kanala: m-zabe, e-zabe, e-poslovnice te 24 satne zone (uplatno-isplatni bankomati, dnevno-noćni trezori i uređaji za zaprimanje naloga)”, stoji u priopćenju banke.

Svojim klijentima savjetuju da poslovnice posjećuju samo u slučaju nužde.

Facebook Komentari