Splitsko-dalmatinski stožer o korona virusu: Imamo još 4 pozitivna bolesnika, u karanteni je 54 ljudi

U Hrvatskoj je 168 osoba zaraženo koronavirusom, od čega je 5 osoba ozdravilo. Tri su osobe na respiratoru. Česta su kršenja mjera samoizolacije, a mnogi se ne pridržavaju uputa stožera. Ministar Božinović najavio je kako će policija još strože nadzirati kršenje mjera.

* U Hrvatskoj je potvrđeno 168 slučajeva zaraze, tri osobe su na respiratoru.

* Izliječeno je 5 osoba

* Nacionalni krizni stožer poslao je oštru poruku građanima jer se nedovoljno pridržavaju mjera zaštite. Policija je na ulicama u pojačanoj ophodnji.

* Informacije o koronavirusu građani mogu dobiti pozivom na broj 113

Splitsko-dalmatinski stožer objavio je najnovije podatke u vezi koronavirusa. Načelnik stožera Luka Brčić rekao je da u Županiji ima 7 oboljelih. “Do danas još primljeno 4 bolesnika. U karanteni je 54 ljudi”, rekao je.

Na konferenciji za novinare rečeno je da među zaraženima nema medicinskog osoblja. Apelirali su na građane da ne izlaze iz svojih domova i da se drže preporuka. Spaladium Arena se priprema za prihvat bolesnih, rečeno je, prenosi dnevnik.hr.

VIDEO U Hrvatskoj 168 zaraženih, 40 više; Božinović: Zaustavljamo međugradski promet, Markotić: Ako želimo korona party izgledat će tako da će stariji završiti kao teško bolestan, na respiratoru

Facebook Komentari