Gradska plinara Zagreb poslala važnu obavijest korisnicima

Gradska plinara Zagreb poslala je obavijest svim korisnicima te ih uputila na komunikacijske kanale koje valja koristiti u idućim danima.

Iz Gradske plinare Zagreb poslali su danas obavijest svim korisnicima, a vezano uz nove mjere u borbi protiv širenja koronavirusa. Obavijest prenosimo u cijelosti.

“Cijenjeni kupci, u svrhu prevencije savjetujemo vam da u nadolazećim danima sve aktivnosti koje se odnose na usluge Gradske plinare Zagreb-Opskrbe ISKLJUČIVO realizirate putem naših sljedećih komunikacijskih kanala (koji su također navedeni na poleđini računa):

* Putem web stranice GPZ-O (od 0 – 24 sata) Upiti – Reklamacije – Prigovori – Promjene matičnih podataka – ispunjavanjem web obrasca

* Putem telefona Centra za informiranje kupaca GPZ-Opskrbe: +385 1 6184-601 (ponedjeljak – petak od 7,30 do 15,30)

* Putem besplatne web ili mobilne aplikacije “MOJ RAČUN” (od 0 – 24 sata)

* Pisanim putem na adresu pošiljatelja: Gradska plinara Zagreb – Opskrba d.o.o, Radnička cesta 1, 10000 Zagreb

Molimo izbjegavati osobni dolazak u Gradsku plinaru Zagreb-Opskrbu, Centar za korisnike ukoliko to nije nužno, a osobito osobe u rizičnim skupinama stariji od 60 godina i kronični bolesnici.

Gradska plinara Zagreb-Opskrba kao odgovorno trgovačko društvo poduzima sve potrebe mjere u skladu s preporukama resornih gradskih i nadležnih nacionalnih tijela te prati sve smjernice na području prevencije i epidemiološke situacije.

Hvala Vam što poštujete navedene preporuke i savjete.”

Facebook Komentari