Strava u Makarskoj, opljačkali ga i prebili nasmrt: Policija uhitila troje ljudi, jedan napadač pokušao pobjeći iz zemlje

Splitska policija uhitila je troje ljudi koji se dovode u vezu s pljačkom i napadom na muškarca (66) jučer u Makarskoj. Muškarac je naknadno preminuo. Navodno je bio poduzetnik koji je kod sebe imao veću količinu novca.

Splitska policija zaprimila je u utorak oko 17 sati dojavu da je na području Makarske fizički napadnut i opljačkan muškarac, koji je kasnije od ozljeda preminuo u kolima Hitne pomoći.

Stradao je 66-godišnji muškarac. Slobodna Dalmacija piše da je riječ o poduzetniku koji je kod sebe imao 200.000 kuna i nepoznat iznos eura.

“Policijski službenici odmah su započeli s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem i traganjem za počiniteljima, što je rezultiralo time da su sinoć i tijekom jutra uhićene tri osobe koje se dovode u vezu s događajem i nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje i od kojih je jedna osoba zatečena i zaustavljena u pokušaju izlaska iz RH”, javila je u srijedu ujutro splitska policija, prenosi dnevnik.hr.

Facebook Komentari