Bandićeva oštra poruka Plenkoviću: Da je Tuđman donosio preporuke ’95, četnici bi plesali kolo na Jelačić placu

Milan Bandić uputio je oštru poruku Andreju Plenkoviću: Da je Tuđman donosio preporuke ’95, četnici bi plesali kolo na Jelačić placu.

Očekujem donošenje odluka, a ne da na zasipaju mjerama i preporukama, rekao je Bandić, izgubit ćemo se u 66 naputaka i preporuka oko korona virusa.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na konferenciji za novinare iznio je plan mjera koje namjerava donijeti u glavnom gradu. Među njima je i smanjivanje plaća.

Milan Bandić najavio je mjere koje će predložiti u Gradskoj skupštini u jeku epidemije koronavirusa.

Kako bi zaštitili gospodarstvo i poduzetnike oslobodit će ih plaćanja najamnina prostora i terasa u vlasništvu Grada, a oko 400.000 poduzetnika i obrtnika bit će oslobođeno plaćanja 30 posto komunalne naknade.

Bandić će predložiti i smanjivanje plaća za Upravu, Holding i još neke gradske institucije, a za to, kaže, mora dobiti “amen” od zastupnika.

Zamjerio je i što se ne donose odluke u borbi protiv epidemije koronavirusa.

“Poručio bih državnoj razini da nas više ne zasipaju naputcima i preporukama nego da donose odluke. Da je predsjednik Tuđman donosio naputke i preporuke, a ne odluke, četnici bi plesali kolo na Jelačić placu”, rekao je Bandić.

“Ne volim naputke, to mi tako ide na jetra. Odluke volim”, zaključio je zagrebački gradonačelnik, prenosi dnevnik.hr.

Srbi za razliku od Hrvata imaju svoju državu: Moratorij na otplatu kredita svima koji to žele na 90 dana, zbog korona virusa

Facebook Komentari