Stožer Mire Kovača, Brkić: Izlazak HDZ-ovaca na izbore pokazuje da postoji emocija i ljubav

Kandidat za potpredsjednika HDZ-a iz tima Mire Kovača Milijan Brkić gostujući u RTL-u Danas zahvalio se svim HDZ-ovcima koji su se angažirali na izborima

Nakon što su u 19 sati zatvorena birališta na izborima za vodstvo HDZ-a, RTL-ov novinar Ilija Radić javio se iz Stožera Mire Kovača gdje se čekaju rezultati za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednike HDZ-a.

Kandidat za potpredsjednika HDZ-a iz tima Mire Kovača Milijan Brkić gostujući u RTL-u Danas zahvalio se svim HDZ-ovcima koji su se angažirali na izborima. “Njihov izlazak na izbore je dokaz da postoji emocija i ljubav i interes prema HDZ-u, a time i prema državi Hrvatskoj”, rekao je Brkić.

Na pitanje zašto je bio kritičan prema sučeljavanju Plenkovića i Kovača na RTL-u, Brkić je kazao da nema ništa protiv duela i sučeljavanja. “Ali moramo biti svjesni karaktera ovih izbora jer ovo su unutarstranački izbori. Mislim da se sučeljavanja i debate moraju voditi unutar onih koji će birati i koji će odlučivati o kandidatima, u ovom slučaju to je HDZ”, kazao je Brkić i dodao da se od prvog dana zalagao za koncept da se svi kandidati zajedno predstavljaju članstvu bez obzira iz kojeg su tima.

Smatra da taboru Mire Kovača nije štetilo jučerašnje sučeljavanje na RTL-u. “Mislim da svi mi političari moramo gledati da svojim nastupima i djelima i postupcima ne štetimo stranci”, kazao je Brkić. Odgovorio je i što će biti s njim ako ga članovi danas nisu izabrali za potpredsjednika stranke.

“Uvijek sam govorio da treba poštivati volju naroda, u ovom slučaju članstva i kako ono odluči tako će i biti. Ako ne dobijem potporu za potpredsjednika i dalje ću, kao i dosad, vjerno raditi za HDZ-a, a time i za hrvatsku državu i hrvatski narod.

U HDZ-u broje glasove, Butković otkriva koja opcija dobiva po prvim rezultatima

Facebook Komentari