Stožer Andreja Plenkovića, Medved otkrio koliko HDZ-ovaca je izašlo na birališta

RTL-ova novinarka Damira Gregoret javila se u RTL-u Danas iz Stožera Andreja Plenkovića

Nakon što su u 19 sati zatvorena birališta na izborima za vodstvo HDZ-a, RTL-ova novinarka Damira Gregoret javila se u RTL-u Danas iz Stožera Andreja Plenkovića gdje se čekaju rezultati za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednike HDZ-a.

Kandidat za drugog čovjeka HDZ-a iz Plenkovićeva tima, Tomo Medved, otkrio je za RTL da je izlaznost veća od 30 posto , što bi bilo više od 60 tisuća članova HDZ-a koji su glasali na izborima. “Uvažavajući okolnosti s preporukama Stožera, to je dobar pokazatelj”, rekao je kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a Medved te se zahvalio svima koji su glasali i biračkim odborima na organizaciji izbora.

Na pitanje je li siguran da će pobijediti Ivana Penavu, koji je kandidat iz tima Mire Kovača za zamjenika predsjednika stranke, Medved je odgovorio da očekuje rezultate i da vjeruje da je članstvo HDZ-a prepoznalo kandidate “koji će zastupati njihove stavove i kvalitetan program HDZ-a” i da su izabrali “tim Odvažno za Hrvatsku”.

“Izbori su iza nas. Očekujemo nakon večerašnje objave rezultata sutra konstituiranje Predsjedništva i nastavak rada u skladu sa statutom HDZ-a”, kazao je Medved te dodao da će o nastavku izbora na razini županijskih predsjednika i gradskih i općinskih će analizirati u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite.

Stožer Mire Kovača, Brkić: Izlazak HDZ-ovaca na izbore pokazuje da postoji emocija i ljubav

Facebook Komentari