Korona virus: Hrvatska odvjetnička komora do daljnjeg neće primati stranke

Hrvatska odvjetnička komora do daljnjeg neće primati stranke. Mole se svi građani da do daljnjeg svoje upite, zahtjeve i podneske koje imaju prema Hrvatskoj odvjetničkoj komori upućuju isključivo putem telefona 01/61-65-200, e-maila: [email protected] ili putem pošte na adresu Koturaška 53/II, Zagreb.

Posebna napomena za članove HOK-a:

U slučaju potrebe za traženjem određenih potvrda, potvrdu je moguće naručiti putem e-maila uz naznaku kada će se doći preuzeti potvrda. Najranije se potvrde mogu preuzeti sljedeći dan u vremenu između 10 i 15 sati, isključivo na porti Hrvatske odvjetničke komore.

Jednako vrijedi i za preuzimanje iskaznica. Potrebno je najaviti dolazak, kako bi se iskaznica sljedeći dan preuzela na porti.

Obrazloženje:

Potaknuti epidemiološkom situacijom u Republici Hrvatskoj uzrokovanom zarazom koronavirusom (COVID-19) i opasnostima daljnjeg širenja navedenog virusa koja prijeti svim građanima Republike Hrvatske, a imajući u vidu način širenja virusa COVID-19, smatramo nužnim donošenje ovakve odluke. Prilikom donošenja odluke vođeno je računa i o činjenici da nadležna tijela Republike Hrvatske preporučuju smanjivanje socijalnih kontakata i odgodu održavanja skupova dok ne prestane opasnost uzrokovana koronavirusom, koji je do danas uzrokovao veliki broj smrtnih slučajeva u nama susjednim i drugim zemljama.

Slijedom navedenog, ljubazno Vas molimo da shvatite nužnost ovakve odluke te unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.

HRVATSKA ODVJETNIČKA KOMORA

Facebook Komentari